Ünlülerin Spor Hocası
1 sayfadaki 1 sayfası
Ünlülerin Spor Hocası
Ünlülerin Spor Hocası
Spor hayatım Futbol ile 7 yaşında başladı. 11 yıl Futbol oynadım, 9 yılı amatör ve 2 yılı da profesyonel olarak geçti. Kısa bir süre Güreş,Atletizm ve Bocce branşlarında da sporcu olarak yer aldım. Spor hayatımın her anında oldu ve olmaya da devam edecek. Spor benim tutkumu ve yaşam tarzımı yansıtıyor.
Balıkesir Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu'nu bölüm birinciliğiyle ve okul ikinciliğiyle tamamladım. Okuduğum dönemde Balıkesir Üniversitesi Necati Bey Eğitim Fakültesi'nde Pedagojik Formasyon aldım, eğitimime İstanbul Gelişim Üniversitesi Sağlık Bilimleri Enstitüsü Hareket ve Antrenman Bilimleri Ana Bilim Dalı’nda ve Anadolu Üniversitesi Laborant ve Veteriner Sağlık bölümünde devam ediyorum. Gelişimin ve öğrenmenin sonu olmadığını biliyorum, bu doğrultuda da sürekli kendimi güncelliyor, yeni bilgiler öğrenerek ve uygulayarak kendime ve sizlere katkı sağlıyorum.
Bireysel ve Kurumsal Spor Koçu olarak ta hizmetlerim devam ediyor. Kamu ve özel kurum ve kuruluşlara ” iş yaşamında, masa başında, ofiste, büroda adlı seminerler ” ve ” beslenme&egzersiz&spor içerikli eğitimleri ” ekibimle veriyorum. Kaliteli yaşamı benimseyen herkes bana ve ekibime ulaşabilir.
Magazin,siyaset,spor ve cemiyet hayatının spor koçluğunu yapıyorum.
Gençlerimize yönelik iş koçluğu ve kariyer koçluğu yapıyorum.
Site: www.hakannergis.com
hakannergis.com
Error32- Mesaj Sayısı : 1370
Similar topics
» Spor Ayakkabı ve Spor Ekipmanları
» Spor Merkezi
» Spor Kursları
» Son Dakika Spor Haberleri
» Malatya Spor Salonu
» Spor Merkezi
» Spor Kursları
» Son Dakika Spor Haberleri